Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (3.52 secunde)
Potrivit primarului Mazare, este vorba de peste 7000 de chitante, de la cele ale amenzilor de circulatie, pana la cele ale inspectorilor in constructii. Iar edilul i-a asigurat pe anchetatori ca le va trimite toate documentele cerute, incepand cu amenzile de parcare si cele de circulatie.
Cetatenii romani sunt atentionati asupra faptului ca furtunile de zapada au provocat masive blocaje de circulatie in zonele mentionate. In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie.
Al doilea pahar cu apa este foarte bun pentru ca intra in circulatie si pune locomotiva in miscare, mai spune neurochirurgul. ... Al doilea pahar cu apa este foarte bun pentru ca intra in circulatie si pune 'locomotiva ' in miscare, mai spune neurochirurgul.
Marina nu are informatii despre modul in care celelalte doua videoclipuri au fost lansate in circulatie generala.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
O alta Anexa a Doctrinei arata ca Romania trebuie sa propuna "a sasea libertate europeana". Astfel, Tratatele europene mentioneaza patru libertati de miscare (circulatie): ... libertatea de miscare (circulatie) a valorilor", sustine PD-L.
"La acest moment vorbim in cadrul Uniunii Europene de o libertate de circulatie care trebuie respectata", a insistat Weber.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Libertatea de miscare a romilor nu poate fi limitata Intrebat, intr-o conferinta de presa, despre declaratiile secretarului de stat francez pentru afaceri europene, ministrul Teodor Baconschi a declarat ca i-a explicat oficialului francez ca libertatea de miscare a romilor nu poate fi limitata prin masuri care incalca dreptul la libera circulatie.
"Trebuie sa existe dreptul la libera circulatie, iar romii nu pot fi victime ale discriminarii", a conchis Chastel. ... "Sarkozy violeaza legislatia UE, libera circulatie a persoanelor si Carta Drepturilor Fundamentale.
Mai mereu sunt preocupat sa le urez si eu de bine domnului de la Circulatie si domnisoarelor de la televiziune care ne recomanda s-o luam pe DN1A, cu aerul ca ne-ar spune un mare secret al omenirii.
"Spatiul Schengen a sporit rapid, permitand unui numar crescand de cetateni europeni si vizitatorilor din terte tari sa se bucure de libera circulatie in tot mai multe tari.
Libera circulatie a fortei de munca nu poate fi desprinsa de libera circulatie a capitalului • Daca vrem sa vorbim de solutii de crestere in UE, si aici nu stiu daca va fi un subiect de digerat, dar noi vom ridica problema delocalizarii productiilor din UE catre Asia • Am convingerea ca Europa are probleme de crestere si forta de munca neangajata in primul rand datorita proceselor severe de delocalizare a productiei catre alte zone din afara UE • Numai IMM-urile nu pot rezolva problema ocuparii fortei de munca • In Romania, cea mai mare parte din IMM-uri sunt legate de marile companii • Daca vom continua cu delocalizarea, nu vom putea crea atatea IMM-uri incat sa garantam un nivel de ocupare a fortei de munca mai bun • In ceea ce ne priveste, inca nu avem un proces de delocalizare alarmant, cu exceptia Nokia Problema noastra e sa cream IMM-uri • Indiferent ce se intampla in Franta, Italia sau Germania, afecteaza si forta de munca din Romania • Eu nu invit pe romani sa plece la munca in strainatate, dar tot mai mult discutam de o piata globala a fortei de munca • A privi cu atentie catre delocalizarea productiilor e obligatorie • Poate ca ar trebui sa gasim stimulente fiscale pentru ca marile industrii sa nu se mai delocalizeze in Asia, lasand un gol imens in forta de munca si in colaborarea cu IMM-urile • Voi ridica acest subiect al marilor intreprinderi delocalziate si poate sa pregatim pentru urmatorul consiliu un subiect pe aceasta tema • Cea mai fierbinte tema va fi legata de tratat • Nu avem in mod deosebit de adus modificari pentru ca inca de la forma finala el a avut un continut convenabil pentru Romania • Tratatul e rezultatul consensului intre cea mai mare parte a statelor inca de la consiliul din decembrie • Tratatul continua eforturile privind asumarea in plan national a reformelor dificile de reforma bugetara • Toti sa ne asumam reformele structurale dificile pentru ca Europa sa ramana competitiva • Romania a salutat si pachetul de guvernanta economica, a adoptat strategia UE 2020 si e parte a acordului Euro+, toate acestea fiind transferata intr-o forma sau alta in acest tratat.
Aquis-ul comunitar pe care se bazeaza nu stabileste interdictii de circulatie cetatenilor din statele membre ale UE functie de nationalitate, iar dreptul de munca are cu totul si cu totul alte izvoare decat legislatia vizand Schengen.
De ceva vreme, fostul premier a pus in circulatie termenul de suveranism, spre a putea spune ceea ce termenul de nationalism ar impiedica sa fie inteles.
Cum se poate inchiria infrastructura CFR Potrivit Hotararii de Guvern, preluarea prin inchiriere a unor sectii de circulatie din infrastructura feroviara neinteroperabila poate fi acordata unei persoane juridice sau unui grup de persoane juridice inregistrate in Romania, fiecare dintre acestea avand nevoie sa fie autorizata de Autoritatea Feroviara Romana - AFER.
Afisarea dubla a preturilor se va face de la 1 martie 2005, cu patru luni inainte de intrarea in circulatie a noilor cupiuri pentru a preveni eventualele rotunjiri de preturi.
Pe de alta parte, inflatia este tinuta Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. ... Insa, mai sunt destul de multe probleme pe care le ridica intrarea in circulatie a noului leu.
google-analytics.com